Da Costakade 209 sous
1053 XA Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
Molen Amsterdam	oost brouwerij omzetbelasting loonheffing Station Amsterdam Centraal Station boekhouder belastingaangifte inkomstenbelasting Poort hallen Amsterdam Oud-West foodhallen administratiekantoor belastingadvies Arenaboulevard Amsterdam zuidoost ajax boekhouder zzp Schouwburg Amsterdam centrum leidseplein administratiekantoor belastingadviseur Rode brug Amsterdam	oost pythonbrug belastingaangifte salarisadministratie Huis Amsterdam	oud-west gedicht jaarrrekening belastingadvies Schipholbord Amsterdam Schiphol administratie omzetbelasting zzp Rijksmuseum Amsterdam Rijksmuseum kunst boekhouder inkomstenbelasting Reclamezuil Amsterdam Reclame schinkel administratiekantoor belastingadviseur Eye Amsterdam noord	filmmuseum boekhouder omzetbelasting terras Amsterdam Westerpark zzp administratie horeca Vondelpark Amsterdam Vondelpark administratiekantoor belastingaangifte salarisadministratie Nijntje Amsterdam Museumplein jaarrekening zzp belastingaangifte

INKOMSTENBELASTING

Aangifte inkomstenbelasting Amsterdam

Bent u ondernemer en wilt u de aangifte inkomstenbelasting laten doen? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam Oud-West! Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het indienen van belastingaangiften voor ondernemers en ZZP’ers uit de regio Amsterdam. Onze klanten hebben een eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof) of besloten vennootschap (BV).
Voor onze klanten stellen wij de aangifte inkomstenbelasting samen. Wij kijken echter ook voor u naar middeling van inkomstenbelasting. U kunt namelijk geld terugkrijgen als u wisselende jaarinkomsten heeft! Bij fiscaal partnerschap berekenen wij altijd de optimale aangifte voor u waardoor u zo weinig mogelijk belasting betaalt. Daarom kunt u de aangifte inkomstenbelasting laten doen door Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam Oud-West.

Aangifte inkomstenbelasting laten doen

Voor de aangifte inkomstenbelasting is meestal gespecialiseerde kennis nodig. U kunt als ondernemer of ZZP’er daarom het beste uw aangifte inkomstenbelasting laten doen door een boekhouder. De winst van een ZZP’er, eenmanszaak en vof moet worden aangegeven. En een DGA (directeur-grootaandeelhouder van een BV) moet het loon en dividend van de BV aangeven. Uw persoonlijke situatie is ook van invloed op uw aangifte inkomstenbelasting: zoals fiscaal partnerschap, kinderen, eigen woning en vermogen. De aangifte kan daarom complex worden.

Aangifte inkomstenbelasting ZZP’er, eenmanszaak en vof

Als u ZZP’er bent of een eenmanszaak of vof heeft, dan moet u de winst aangeven bij de aangifte inkomstenbelasting. Meestal heeft u ook recht op fiscale aftrekposten. Het bedrag waarover u belasting betaalt wordt hierdoor behoorlijk lager! Dit zijn bijvoorbeeld de MKB-winstvrijstelling, de zelfstandigenaftrek, de startersaftrek, de investeringsaftrek en de FOR (fiscale oudedagsreserve).
Onderdeel van de aangifte inkomstenbelasting is ook de aangifte voor de Zvw (de bijdrage voor de zorgverzekeringswet). Deze premie moet u ook aan de Belastingdienst betalen (daarnaast moet u premie aan een zorgverzekeraar betalen). U ontvangt dus 2 aanslagen: één voor de Zvw en één voor de inkomstenbelasting.

Aangifte inkomstenbelasting DGA BV

Als u DGA (directeur-grootaandeelhouder van een BV) bent, dan moet u het loon en ontvangen dividend uit de BV aangeven: het loon in box 1 en het dividend in box 2. Als u vermogen aan de BV ter beschikking stelt, bijvoorbeeld een lening of een pand, dan vallen de opbrengsten daarvan (huur en rente) in box 1.

Voorlopige aanslag inkomstenbelasting

Een ondernemer of ZZP’er ontvangt meestal een voorlopige aanslag voor de inkomstenbelasting en bijdrage zorgverzekeringswet (Zvw) voor het lopende jaar. U moet dan maandelijks een bedrag betalen. Als u deze niet ontvangen heeft, is ons advies om toch een voorlopige aanslag aan te vragen. Zo voorkomt u dat u later veel inkomstenbelasting en Zvw moet betalen! Deze voorlopige aanslagen kunnen wij voor u aanvragen. Zoekt u dus naar aangifte inkomstenbelasting Amsterdam? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam Oud-West.