Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
S R R E t V N M S P A S R H

ADMINISTRATIE

Administratie uitbesteden Amsterdam

Bent u ondernemer of ZZP’er en wilt u de administratie uitbesteden? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid! Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het verzorgen van de administratie van ondernemers en ZZP’ers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Wij verwerken de administratie voor ondernemers met een eenmanszaak of vof (vennootschap onder firma) en ondernemers met een BV (besloten vennootschap). Onze klanten komen voornamelijk uit Amsterdam.

Administratie Amsterdam

Als ondernemer doet u misschien niet graag zelf uw administratie en wilt u daarom de administratie uitbesteden. Dat is begrijpelijk, want u kunt uw tijd en energie wellicht beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf. Meestal is ook gespecialiseerde kennis nodig voor het doen van de administratie, zoals het opstellen van een belastingaangifte of van een jaarrekening. Daarom kunt u de zakelijke administratie ook uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid.

Administratie aanleveren

U kunt de administratie op verschillende manieren aanleveren. U kunt de administratie per post opsturen, mailen of langsbrengen. Zorg ervoor dat de administratie volledig is en bewaar goed alle inkoopfacturen en bonnen. Lever voor een efficiënte verwerking uw administratie als volgt aan:
1) verkoopfacturen of een uitdraai van de omzet uit uw kassa;
2) bankafschriften met daarachter de inkoopfacturen en bonnen die erop betaald zijn;
3) inkoopfacturen en bonnen die contant of via een privébankrekening betaald zijn;
4) inkoopfacturen die nog betaald moeten worden.

Belastingaangifte

Een belangrijk onderdeel van de administratie vormt het indienen van de verschillende belastingaangiften. Meestal wordt de administratie verwerkt voor het indienen van de aangifte omzetbelasting. Zo kan berekend worden hoeveel omzetbelasting verschuldigd of terug te krijgen is.
De administratie wordt ook verwerkt om het resultaat van een ZZP’er of onderneming vast te stellen. Een ZZP’er, eenmanszaak en vof moeten namelijk het resultaat aangeven bij de aangifte inkomstenbelasting. En een BV bij de aangifte vennootschapsbelasting.

Jaarrekening

Het opstellen van de jaarrekening is ook onderdeel van de administratie. In de jaarrekening staat diverse financiële informatie, zoals de winst en de bezittingen en de schulden van uw bedrijf of activiteiten. Ondernemers en ZZP’ers met een eenmanszaak of vof zijn niet verplicht een jaarrekening te laten opstellen. Een balans en verlies- en winstrekening zijn voldoende. Bij het afsluiten van een hypotheek of lening is een jaarrekening meestal wel noodzakelijk.
Zoekt u dus naar uitbesteden administratie Amsterdam? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid.