Da Costakade 209 sous
1053 XA Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
Eye Amsterdam noord	filmmuseum boekhouder omzetbelasting terras Amsterdam Westerpark zzp administratie horeca Vondelpark Amsterdam Vondelpark administratiekantoor belastingaangifte salarisadministratie Nijntje Amsterdam Museumplein jaarrekening zzp belastingaangifte Molen Amsterdam	oost brouwerij omzetbelasting loonheffing Station Amsterdam Centraal Station boekhouder belastingaangifte inkomstenbelasting Poort hallen Amsterdam Oud-West foodhallen administratiekantoor belastingadvies Arenaboulevard Amsterdam zuidoost ajax boekhouder zzp Schouwburg Amsterdam centrum leidseplein administratiekantoor belastingadviseur Rode brug Amsterdam	oost pythonbrug belastingaangifte salarisadministratie Huis Amsterdam	oud-west gedicht jaarrrekening belastingadvies Schipholbord Amsterdam Schiphol administratie omzetbelasting zzp Rijksmuseum Amsterdam Rijksmuseum kunst boekhouder inkomstenbelasting Reclamezuil Amsterdam Reclame schinkel administratiekantoor belastingadviseur

ADMINISTRATIEKANTOOR LANDZAAT

Administratiekantoor Amsterdam

Bent u ondernemer uit de regio Amsterdam en wilt u de boekhouding uitbesteden aan een administratiekantoor? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met de boekhouding van ondernemers.
Als ondernemer en ZZP’er bent u wellicht veel tijd kwijt aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf of beroep. Het bijhouden van de boekhouding kan dan misschien lastig voor u zijn. Het is dan begrijpelijk dat u hiervoor een administratiekantoor Amsterdam zoekt. Ook is gespecialiseerde kennis nodig voor het opstellen en indienen van een belastingaangifte. U kunt dan de boekhouding uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam.

Boekhouding

Meestal verwerkt een administratiekantoor de boekhouding om de jaarrekening en de aangifte omzetbelasting op te stellen. Als u ZZP’er bent, of als u een eenmanszaak of een vof (vennootschap onder firma) heeft, dan wordt de informatie uit de jaarrekening gebruikt voor de aangifte inkomstenbelasting.
Als u een BV (besloten vennootschap) heeft, dan wordt de jaarrekening gebruikt voor de aangifte vennootschapsbelasting. Als u directeur-grootaandeelhouder (DGA) van een BV bent of als u personeel in dienst heeft, dan kunt u de loonadministratie ook uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat.

Belastingaangifte

Als ondernemer zoekt u uiteraard een administratiekantoor Amsterdam die goed op de hoogte is van de fiscale voordelen speciaal voor ondernemers. Wij letten ook op de kortingsregeling voor de omzetbelasting en op de startersaftrek en zelfstandigenaftrek voor de inkomstenbelasting.
Heeft u een fiscaal partner? Dan berekenen wij de optimale belastingaangifte voor u waardoor u zo min mogelijk belasting betaalt. En heeft u als ondernemer wisselende jaarinkomsten? Dan kijken wij naar middeling van inkomstenbelasting waardoor u misschien geld terug kunt krijgen!

Locatie administratiekantoor Amsterdam

Administratiekantoor Landzaat is gevestigd in Amsterdam Oud-West. Ons kantoor ligt aan de Da Costakade, vlakbij de Bilderdijkstraat en de Kinkerstraat. Wij zijn centraal gelegen in Amsterdam en zijn dus voor veel klanten goed bereikbaar.
Administratiekantoor Amsterdam: Route

Klanten

Onze klanten zijn ondernemers en ZZP’ers met een eenmanszaak, vof of BV. Zij zijn voornamelijk gevestigd in de regio Amsterdam en komen uit verschillende branches zoals horeca, zakelijke dienstverlening, muziek, kunst, reclame, vormgeving, bouw, detailhandel, onderwijs en zorg.