Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
E t V N M S P A S R H S R R

AMSTERDAM-CENTRUM

Boekhouder Amsterdam-Centrum

Bent u een ondernemer of ZZP’er uit Amsterdam-Centrum en wilt u de administratie uitbesteden aan een boekhouder in Amsterdam? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met de boekhouding van ondernemers en ZZP’ers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Onze belangrijkste diensten zijn het indienen van belastingaangiften en het samenstellen van de jaarrekening. Onze klanten zijn ondernemers, bedrijven en ZZP’ers. Zij hebben een eenmanszaak, vof (vennootschap onder firma) of BV (besloten vennootschap). Zij komen uit verschillende branches zoals horeca, toerisme, film, TV, muziek, detailhandel, reclame en zakelijke dienstverlening.

Administratiekantoor Amsterdam-Centrum

Als ondernemer uit Amsterdam-Centrum doet u misschien niet graag uw administratie en daarom zoekt u een boekhouder of administratiekantoor. Dat is begrijpelijk, want u kunt uw tijd en energie waarschijnlijk beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf. Bovendien is er gespecialiseerde kennis nodig voor het samenstellen van een jaarrekening en een belastingaangifte. U kunt uw administratie dan beter uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat!

Diensten

Voor ondernemers en ZZP’ers uit Amsterdam-Centrum verzorgen we de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting en stellen wij de jaarrekening samen. Bent u DGA (directeur-grootaandeelhouder van een BV) of heeft u personeel in dienst? Dan kunt u ook de salarisadministratie en aangifte loonheffing aan ons uitbesteden. Voor BV’s verzorgen we ook de aangifte vennootschapsbelasting en aangifte dividendbelasting. Zoekt u dus naar Boekhouder Amsterdam-Centrum? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat.

Administratiekantoor Landzaat

Administratiekantoor Landzaat is gelegen aan de Aalsmeerweg 79 op de hoek met de Sassenheimstraat. Ons kantoor in Amsterdam-Zuid is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein en bedrijventerrein de Schinkel. Vanuit Amsterdam-Centrum kunt u bijvoorbeeld door het Vondelpark fietsen en vervolgens via de Sloterkade en de Zeilstraat naar het Hoofddorpplein. Met de auto neemt u afslag S107 op de A10. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route

Amsterdam-Centrum

De wijken van Amsterdam-Centrum: Haarlemmerbuurt, Jordaan, Damrak, Plantage, Westelijke Eilanden, Nieuwmarkt, Burgwallen, Oostelijke Eilanden, Singel, Leidseplein, de Dam, Kalverpassage, Nieuwendijk, Nieuwmarkt, Rokin, Binnenstad, Grachtengordel, Negen Straatjes, Czaar Peterbuurt, Prinsengracht, Zeeheldenbuurt, Kalverstraat, Lastage, Het Funen, Weteringschans, Planciusbuurt, Weesperstraatbuurt, Kazernebuurt, Amstel, Keizersgracht, Spui, Herengracht, Rozengracht, Rembrandtplein, Marineterrein, Waterlooplein, Vijzelgracht, Utrechtsestraat, Leidsestraat, Spiegelkwartier, Spuistraat, Zeedijk, Lijnbaansgracht, Brouwersgracht, Haarlemmerstraat, Westerdoksdijk, Prinseneiland, Spiegelstraat, Prins Hendrikkade, Nieuwezijds Voorburgwal.