Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
N M S P A S R H S R R E t V

AMSTERDAM NIEUW-WEST

Boekhouder Amsterdam Nieuw-West

Bent u een ondernemer of ZZP’er uit Amsterdam Nieuw-West en wilt u de administratie uitbesteden aan een boekhouder in Amsterdam? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met de boekhouding van ondernemers en ZZP’ers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Onze belangrijkste diensten zijn het opstellen van belastingaangiften en de jaarrekening. Onze klanten zijn bedrijven en ondernemers uit het MKB en ZZP’ers. Zij hebben een eenmanszaak, vof (vennootschap onder firma) of BV (besloten vennootschap) en komen uit verschillende branches zoals horeca, zorg, onderwijs, detailhandel, zakelijke dienstverlening en bouw.

Administratiekantoor Amsterdam Nieuw-West

Doet u als ondernemer of ZZP’er uit Amsterdam Nieuw-West misschien niet graag zelf uw administratie? Dat is ook begrijpelijk, want u kunt uw tijd beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf of beroep.
Bovendien is er meestal gespecialiseerde kennis nodig voor het opstellen van een jaarrekening of een belastingaangifte. U kunt uw boekhouding daarom beter uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat!

Diensten

Voor ondernemers en ZZP’ers uit Amsterdam Nieuw-West stellen wij de jaarrekening samen en verzorgen we de aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting. Heeft u personeel in dienst of bent u DGA (directeur-grootaandeelhouder van een BV)? Dan kunt u ook de salarisadministratie en aangifte loonheffing aan ons uitbesteden. Voor BV’s verzorgen we verder de aangifte vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Zoekt u dus naar Boekhouder Amsterdam Nieuw-West? Vraag dan een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat..

Administratiekantoor Landzaat

Administratiekantoor Landzaat is gelegen aan de Aalsmeerweg 79 op de hoek met de Sassenheimstraat. Ons kantoor in Amsterdam-Zuid is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein en bedrijventerrein de Schinkel. Vanuit Amsterdam Nieuw-West kunt u bijvoorbeeld met de auto via de A10-West de afslag S107 nemen. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route
Bent u niet altijd in de gelegenheid om vanuit Amsterdam Nieuw-West uw boekhouding langs te brengen of op te sturen? Dan komen wij het toch gewoon bij u ophalen!

Amsterdam Nieuw-West

De wijken van Amsterdam Nieuw-West: Westlandgracht, Meer en Vaart, Overtoomse Veld, De Aker, Slotervaart, Eendracht, Slotermeer, Sloten, Oostoever, Nieuw Sloten, Spieringhorn, Sloterpoort, Staalmanpleinbuurt, Sierplein, Riekerpolder, Sloterplas, Akerpoort, Geuzenveld, Lutkemeer, Ookmeer, Delflandplein, Noorderhof, Sloterparkwijk, Lijnden, Westpoort, Badhoevedorp, Cornelis Lelylaan, Plesmanlaan, Winkelcentrum Plein 40-45, Osdorpplein, Delflandplein, Osdorp, Badhoevedorp, Halfweg.