Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
V N M S P A S R H S R R E t

AMSTERDAM-NOORD

Boekhouder Amsterdam-Noord

Bent u een ondernemer of een ZZP’er uit Amsterdam-Noord en wilt u de administratie uitbesteden aan een boekhouder in Amsterdam? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met de boekhouding van ondernemers en ZZP’ers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient een ZZP’er bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Onze belangrijkste diensten zijn het indienen van belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening. Onze klanten zijn bedrijven uit het MKB, ZZP’ers en freelancers en hebben een eenmanszaak, BV (besloten vennootschap of vof (vennootschap onder firma). Zij komen uit diverse branches: zorg, onderwijs, horeca, bouw, reclame, vormgeving, zakelijke dienstverlening etc.

Administratiekantoor Amsterdam-Noord

Als ondernemer of ZZP’er uit Amsterdam-Noord doet u misschien niet graag zelf uw administratie en daarom zoekt u wellicht een boekhouder of administratiekantoor. Dat is begrijpelijk, want u kunt uw tijd en energie misschien beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw beroep of bedrijf.
Bovendien is er meestal gespecialiseerde kennis nodig voor het opstellen van een jaarrekening of een belastingaangifte. U kunt uw boekhouding dan misschien beter uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat!

Diensten

Voor ondernemers en ZZP’ers uit Amsterdam-Noord verzorgen we de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting en stellen we de jaarrekening samen. Heeft u personeel in dienst of bent u DGA (directeur-grootaandeelhouder van een BV)? Dan kunt u ook de salarisadministratie en aangifte loonheffing aan ons uitbesteden. Voor BV’s verzorgen we verder de aangifte vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Zoekt u dus naar Boekhouder Amsterdam-Noord? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat.

Administratiekantoor Landzaat

Administratiekantoor Landzaat is gelegen aan de Aalsmeerweg 79 op de hoek met de Sassenheimstraat. Ons kantoor in Amsterdam-Zuid is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein en bedrijventerrein de Schinkel. Vanuit Amsterdam-Noord kunt u met de auto via de A10-West de afslag S107 nemen. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route
Bent u niet in de gelegenheid om uit Amsterdam-Noord uw administratie langs te brengen of op te sturen? Dan komen wij het toch gewoon bij u ophalen!

Amsterdam-Noord

De wijken van Amsterdam-Noord: Buikslotermeer, Tuindorp Nieuwendam, Tuindorp Buiksloot, Tuindorp Oostzaan, Kadoelen, Oostzanerwerf, van der Pekbuurt, Waterlandpleinbuurt, IJplein, Banne Buiksloot, Vogelbuurt, Volewijck, Buiksloterham, Buikslotermeerplein, IJ-hallen, Hamerkwartier, Molenwijk, Nieuwendammerdijk, Buiksloterdijk, Nieuwendammerham, het IJ, Jeugdland,  Winkelcentrum boven ’t Y, NDSM-werf, Elzenhagen-Zuid, Klaprozenweg, Zonneplein, Noorderpark, Schellingwoude, Waterlandplein, Mercuriusplein, Purmerplein. De omliggende gebieden van Amsterdam-Noord: Landsmeer, Assendelft, Zaandam, Westzaan, Koog aan de Zaan, Oostzaan, Zaanstad, Broek in Waterland, Den Ilp, Twiske.