Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
A S R H S R R E t V N M S P

AMSTERDAM-OOST

Boekhouder Amsterdam-Oost

Bent u een ondernemer of ZZP’er uit Amsterdam-Oost en wilt u misschien de administratie uitbesteden aan een boekhouder in Amsterdam? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met de boekhouding van ondernemers en ZZP’ers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Onze belangrijkste diensten zijn het indienen van belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening. Onze klanten zijn ZZP’ers en bedrijven en ondernemers uit het MKB. Zij hebben een eenmanszaak, BV (besloten vennootschap) of vof (vennootschap onder firma) en komen uit diverse branches zoals horeca, reclame, film, bouw, toerisme, muziek, sport en detailhandel.

Administratiekantoor Amsterdam-Oost

Als ondernemer uit Amsterdam-Oost doet u misschien niet graag zelf uw administratie en daarom zoekt u een boekhouder of administratiekantoor. Dat is begrijpelijk, want u kunt uw tijd en energie wellicht beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf.
Bovendien is er meestal gespecialiseerde kennis nodig voor het opstellen van een jaarrekening en een belastingaangifte. U kunt uw boekhouding dan beter uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat!

Diensten

Voor bedrijven, ondernemers en ZZP’ers uit Amsterdam-Oost stellen wij de jaarrekening samen en verzorgen we de aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting. Heeft u personeel in dienst of bent u DGA (directeur-grootaandeelhouder van een BV)? Dan kunt u ook de salarisadministratie en aangifte loonheffing aan ons uitbesteden. Voor BV’s verzorgen we ook de aangifte vennootschapsbelasting en aangifte dividendbelasting. Zoekt u dus naar Boekhouder Amsterdam-Oost? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat.

Administratiekantoor Landzaat

Administratiekantoor Landzaat is gelegen aan de Aalsmeerweg 79 op de hoek met de Sassenheimstraat. Ons kantoor in Amsterdam-Zuid is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein en bedrijventerrein de Schinkel. Vanuit Amsterdam-Oost kunt u met de auto via de A10-Zuid de afslag S107 nemen. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route
Bent u niet in de gelegenheid om uit Amsterdam-Oost uw administratie langs te brengen of op te sturen? Dan komen wij het toch gewoon bij u ophalen!

Amsterdam-Oost

De wijken van Amsterdam-Oost: Oosterparkbuurt, Watergraafsmeer, De Omval, Weesperzijde, IJburg, Zeeburg, Frankendael, Jeruzalem, Park de Meer, Don Bosco, Transvaalbuurt, Dapperbuurt, Indische Buurt, Oostelijk Havengebied, Amsteldorp, Zeeburgereiland, Julianapark, Middenmeer, Oostpoort, Amstelkwartier, Sluisbuurt, Amstel, Betondorp, Bajeskwartier, Centrumeiland, Middeneiland, Oosterpark, Steigereiland, Rieteiland, van der Kunbuurt, Dappermarkt, Wibautstraat, Rieteiland, Diemerpark, Haveneiland, Rietlandpark, Cruquiuseiland, Blijburg, Java-eiland, Amstel Business Park, Mauritskade, KNSM-eiland, IJburglaan, Amsterdam Science Park, Spaklerweg, Overamstel, Winkelcentrum Brazilië, Winkelcentrum IJburg, Middenweg, Winkelcentrum Christiaan Huygensplein, Borneo-eiland, Mauritskade, Muiderpoort, Weesperstraat, Bedrijventerrein Oost, Industriegebied Cruquius, Linnaeusstraat.