Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
S R R E t V N M S P A S R H

AMSTERDAM OUD-ZUID

Boekhouder Amsterdam Oud-Zuid

administratie uitbesteden aan een boekhouder in Amsterdam? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met de boekhouding van ondernemers en ZZP’ers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Onze belangrijkste diensten zijn het indienen van belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening. Onze klanten zijn ZZP’ers en bedrijven en ondernemers uit het MKB. Zij hebben een eenmanszaak, BV (besloten vennootschap) of vof (vennootschap onder firma) en komen uit diverse branches zoals horeca, zakelijke dienstverlening, muziek, film, reclame, vormgeving, kunst en sport.

Administratiekantoor Amsterdam Oud-Zuid

Als ondernemer uit Amsterdam Oud-Zuid doet u misschien niet graag zelf uw administratie en daarom zoekt u een boekhouder. Dat is begrijpelijk, want u kunt uw tijd en energie wellicht beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf.
Bovendien is er meestal gespecialiseerde kennis nodig voor het opstellen van een jaarrekening en een belastingaangifte. U kunt uw administratie dan ook beter uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat!

Diensten

Voor ondernemers en ZZP’ers uit Amsterdam Oud-Zuid verzorgen wij de jaarrekening en de aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting. Heeft u personeel in dienst of bent u DGA (directeur-grootaandeelhouder van een BV)? Dan kunt u ook de salarisadministratie en aangifte loonheffing aan ons uitbesteden. Voor BV’s verzorgen we natuurlijk ook de aangifte vennootschapsbelasting. Zoekt u dus naar Boekhouder Amsterdam Oud-Zuid? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat.

Administratiekantoor Landzaat

Administratiekantoor Landzaat is gelegen aan de Aalsmeerweg 79 op de hoek met de Sassenheimstraat. Ons kantoor in Amsterdam Oud-Zuid is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein, bedrijventerrein de Schinkel en afslag S107 van de A10. Boekhouder Amsterdam Oud-Zuid: route

Amsterdam Oud-Zuid

De wijken van Amsterdam Oud-Zuid: De Pijp, Stadionbuurt, Rivierenbuurt, Scheldebuurt, Museumkwartier, Willemspark, Duivelseiland, Buitenveldert, Rijnbuurt, Apollobuurt, IJselbuurt, Zuidas, Schinkel, Prinses Irenebuurt, Oud Zuid, WTC, World Trade Center, Gelderlandplein, Olympisch Stadion, Stadionweg, De Lairessestraat, Vondelpark, RAI, Beatrixpark, Rijnstraat, Amsterdamse Bos, Stadhouderskade, PC Hooftstraat, Amstelveenseweg, Beethovenstraat, Museumplein, Stadhouderskade, van Baerlestraat, van Woustraat, Hoofddorpplein, Marie Heinekenplein, Europaplein, Ferdinand Bolstraat, Rooseveltlaan, Amsteldijk, Churchillaan, Maasstraat, Eerste Oosterparkstraat, Ceintuurbaan, Scheldestraat.