Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
N M S P A S R H S R R E t V

AMSTERDAM-WEST

Boekhouder Amsterdam-West

Bent u een ondernemer of ZZP’er uit Amsterdam-West en wilt u graag de administratie uitbesteden aan een boekhouder in Amsterdam? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met de boekhouding van ondernemers en ZZP’ers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Onze belangrijkste diensten zijn het verzorgen van de aangifte BTW (omzetbelasting) en aangifte inkomstenbelasting en het opstellen van de jaarrekening. Onze klanten zijn ondernemers en bedrijven uit het MKB en ZZP’ers. Zij hebben een eenmanszaak, BV of vof en komen uit diverse branches: o.a. horeca, reclame, detailhandel, film, muziek, zakelijke dienstverlening.

Administratiekantoor Amsterdam-West

Als ondernemer uit Amsterdam-West doet u misschien niet graag zelf uw boekhouding en daarom zoekt u een boekhouder of administratiekantoor. Dat is begrijpelijk, want u kunt uw tijd en energie wellicht beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf of beroep.
Bovendien is er meestal gespecialiseerde kennis nodig voor het opstellen van een jaarrekening en een belastingaangifte. U kunt uw administratie dan ook beter uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat!

Diensten

Voor ondernemers uit Amsterdam-West verzorgen we de aangifte BTW (omzetbelasting) en inkomstenbelasting en stellen we ook de jaarrekening samen.  U kunt ook bij ons terecht voor het aanvragen van uitstel en het aanvragen van voorlopige aanslagen. Heeft u personeel in dienst of bent u DGA (directeur-grootaandeelhouder van een BV)? Dan kunt u ook de salarisadministratie en aangifte loonheffing aan ons uitbesteden. Voor BV’s verzorgen we o.a. de aangifte vennootschapsbelasting. Zoekt u dus naar Boekhouder Amsterdam-West? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat.

Administratiekantoor Landzaat

Administratiekantoor Landzaat heeft zijn kantoor meer dan 10 jaar gehad in Amsterdam Oud-West. In 2020 zijn wij verhuisd naar Amsterdam-Zuid. Ons kantoor aan de Aalsmeerweg is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein en bedrijventerrein de Schinkel. Vanuit Amsterdam-West fietst u door het Vondelpark en vervolgens fietst u via de Sloterkade en de Zeilstraat naar het Hoofddorpplein. Met de auto neemt u afslag S107 op de A10. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route

Amsterdam-West

De wijken van Amsterdam-West: Da Costabuurt, Kinkerbuurt, Overtoom, Chassébuurt, Bellamybuurt, Cremerbuurt, Borgerbuurt, Van Lennepbuurt, Vondelbuurt, Hoofdweg, Vondelparkbuurt, Helmersbuurt, Waterwijk, Kop van Jut,  Erasmusparkbuurt, Frederik Hendrikbuurt, Gulden Winckelbuurt, Gibraltarbuurt, Westerpark, Trompbuurt, Admiralenbuurt, Foodhallen,  Robert Scottbuurt, de Krommert, Postjesbuurt, Jan Maijenbuurt, Centrale Markthallen, Houthavens, Staatsliedenbuurt, Landlust, Laan van Spartaan, Spaarndammerbuurt, Zeeheldenbuurt, Jacob van Lennepkade, Bos en Lommer, Mercatorbuurt, Hallenkwartier, Baarsjes, Sloterdijk, Haven-Stad, Winkelcentrum Berlage Passage, Amsterdam Food Centrum, Jan Pieter Heijestraat, Jan van Galenstraat, Oud-West, Postjesweg, Bos en Lommerweg, Jan Evertsenstraat, Admiraal de Ruyterweg, Helmersstraat, Jacob van Lennepstraat, De Clercqstraat, Jan van Galenstraat, Westergasfabriek.