Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
R E t V N M S P A S R H S R

KLANTEN

Klanten Administratiekantoor Landzaat

Onze klanten zijn ondernemers en bedrijven uit het MKB, freelancers en ZZP’ers met een eenmanszaak, vof (vennootschap onder firma) of met een BV (besloten vennootschap) en komen uit verschillende branches: horeca, reclame, vormgeving, bouw, toerisme, film, muziek, detailhandel, kunst, sport, zorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Een ZZP’er moet wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Veel klanten zijn gevestigd in Amsterdam maar ook in de omgeving: Amstelveen, Aalsmeer, Badhoevedorp, Duivendrecht, Haarlem, Zaandam, Uithoorn, Weesp, Diemen.

Voorbeelden van onze klanten

Restaurant, café, lunchroom, cateraar, aannemer, schilder, webdesigner, reclamebureau, grafisch ontwerper, vormgever, tekstschrijver, stylist, acteur, presentator, cameraman, programmamaker, copywriter, vertaler, galerie,  kunsthandel, architect, fotograaf, muzikant, DJ, consultant, beveiligingsbedrijf, speciaalzaak, coach, programmeur, diëtist, kapper, schoonheidsspecialist, sportinstructeur, pedicuresalon. Zoekt u dus ook naar Administratiekantoor Amsterdam-Zuid, vraag dan een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat.

Administratiekantoor Amsterdam-Zuid

Administratiekantoor Landzaat is gevestigd in Amsterdam-Zuid aan de Aalsmeerweg 79 op de hoek met de Sassenheimstraat. Dat is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein, bedrijventerrein de Schinkel en afslag S107 van de A10. route
Veel van onze klanten zijn gevestigd in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West en Amsterdam-Centrum. Maar komen ook uit Amsterdam-Oost, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Zuidoost en Amstelveen. Kunt u de administratie niet langsbrengen of opsturen? Dan komen wij het gewoon bij u ophalen!