Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
N M S P A S R H S R R E t V

AMSTERDAM-ZUIDOOST

Boekhouder Amsterdam-Zuidoost

Bent u een ondernemer of ZZP’er uit Amsterdam-Zuidoost en wilt u de administratie graag uitbesteden aan een boekhouder in Amsterdam? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat! Wij hebben namelijk meer dan 20 jaar ervaring met de boekhouding van ondernemers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Onze belangrijkste diensten zijn het indienen van belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening voor ondernemers en ZZP’ers met een eenmanszaak, BV (besloten vennootschap) of vof (vennootschap onder firma). Zij komen uit verschillende branches zoals horeca, bouw, muziek, reclame en zorg.

Administratiekantoor Amsterdam-Zuidoost

Als ondernemer uit Amsterdam-Zuidoost doet u misschien niet graag uw administratie en daarom zoekt u een boekhouder of administratiekantoor. Dat is begrijpelijk, want u kunt uw tijd en energie wellicht beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf. Bovendien is er meestal gespecialiseerde kennis nodig voor het opstellen van een jaarrekening en het indienen van een belastingaangifte.

Diensten

Voor ondernemers en ZZP’ers uit Amsterdam-Zuidoost verzorgen we de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting en stellen we de jaarrekening op. Bent u DGA (directeur-grootaandeelhouder van een BV) of heeft u personeel in dienst? Dan kunt u ook de salarisadministratie en aangifte loonheffing aan ons uitbesteden. Voor BV’s verzorgen we ook de aangifte vennootschapsbelasting en dividendbelasting.
Zoekt u dus naar Boekhouder Amsterdam-Zuidoost? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat.

Administratiekantoor Landzaat

Administratiekantoor Landzaat is gelegen aan de Aalsmeerweg 79 op de hoek met de Sassenheimstraat. Ons kantoor in Amsterdam-Zuid is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein en bedrijventerrein de Schinkel. Met de auto kunt u op de A10-Zuid afslag S107 nemen, u rijdt dan bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route
Bent u niet altijd in de gelegenheid om vanuit Amsterdam-Zuidoost uw administratie op te sturen of langs te brengen? Dan komen wij het toch gewoon bij u ophalen!

Amsterdam-Zuidoost

De wijken van Amsterdam-Zuidoost: Nellestein, Bullewijk, Bijlmermeer, Gaasperdam, Amstel III, Amsterdam Arena, Amsterdamse Poort, Gein, Winkelcentrum de Kameleon, Winkelcentrum Ganzenpoort, Villa Arena, Venserpolder, Strandvliet, van der Madeweg, Holendrecht, Reigersbos, Diemen, Duivendrecht, Bijlmer, K-Buurt, Gooiseweg, H-Buurt, De Sniep, Kraaienest, Gaasperplas, Ajax, Bijlmerdreef, Winkelcentrum Reigersbos, Arenapoort, Winkelcentrum de Schakel, Geinwijk, FD-Buurt, Vogeltjeswei, Verrijn, Ganzenhoef, Johan Cruijff Arena.