Da Costakade 209 sous
1053 XA Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
Rode brug Amsterdam	oost pythonbrug belastingaangifte salarisadministratie Huis Amsterdam	oud-west gedicht jaarrrekening belastingadvies Schipholbord Amsterdam Schiphol administratie omzetbelasting zzp Rijksmuseum Amsterdam Rijksmuseum kunst boekhouder inkomstenbelasting Reclamezuil Amsterdam Reclame schinkel administratiekantoor belastingadviseur Eye Amsterdam noord	filmmuseum boekhouder omzetbelasting terras Amsterdam Westerpark zzp administratie horeca Vondelpark Amsterdam Vondelpark administratiekantoor belastingaangifte salarisadministratie Nijntje Amsterdam Museumplein jaarrekening zzp belastingaangifte Molen Amsterdam	oost brouwerij omzetbelasting loonheffing Station Amsterdam Centraal Station boekhouder belastingaangifte inkomstenbelasting Poort hallen Amsterdam Oud-West foodhallen administratiekantoor belastingadvies Arenaboulevard Amsterdam zuidoost ajax boekhouder zzp Schouwburg Amsterdam centrum leidseplein administratiekantoor belastingadviseur

DIENSTEN

Belastingaangifte Amsterdam

Onze belangrijkste diensten zijn het opstellen van belastingaangiften voor ondernemers en ZZP’ers uit de regio Amsterdam. Als ondernemer moet u in ieder geval aangifte inkomstenbelasting doen. Uw diensten en producten zijn bepalend of u aangifte omzetbelasting moet doen. Veel ondernemers en ZZP’ers moeten deze belastingaangifte doen. Als u een BV (besloten vennootschap) heeft, dan moet u ook aangifte vennootschapsbelasting en dividendbelasting doen.
Verder verwerken wij periodiek de zakelijke administratie van onze klanten, wij stellen de jaarrekening samen en geven belastingadvies.

Jaarrekening

Het opstellen van een jaarrekening is voor ondernemers gebruikelijk. De gegevens uit de jaarrekening (het resultaat en de balans) moeten worden ingevuld bij de aangifte inkomstenbelasting (voor een eenmanszaak, ZZP’er of vof (vennootschap onder firma). Voor een BV moeten het resultaat en de balans bij de aangifte vennootschapsbelasting ingevuld worden.
In de jaarrekening staat tevens diverse handige financiële informatie, zoals de opbouw van het resultaat (omzet minus de verschillende kosten) en de bezittingen en schulden van uw bedrijfsactiviteiten.
Als u een hypotheek of lening wilt afsluiten, dan is een jaarrekening altijd noodzakelijk.

Aangifte omzetbelasting (BTW)

Uw product of dienst bepaalt of u aangifte omzetbelasting moet doen. Als deze echter vrijgesteld zijn van omzetbelasting, dan hoeft u geen aangifte te doen. In de zorg en het onderwijs zijn bijvoorbeeld veel vrijstellingen. Veel ondernemers moeten echter wel deze belastingaangifte doen. De hoogte van de af te dragen BTW bepaalt verder de frequentie van het doen van aangifte. Hoe hoger het bedrag, hoe frequenter u aangifte moet doen (per maand, kwartaal of jaar).
U kunt de aangifte omzetbelasting laten doen door Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam! Dan letten wij ook op de kortingsregeling voor de omzetbelasting.

Aangifte inkomstenbelasting

Een ondernemer en ZZP’er moet elk jaar de aangifte inkomstenbelasting doen. Daarbij moeten een ZZP’er, eenmanszaak en vof het resultaat en balans invullen en een DGA (directeur-grootaandeelhouder van een BV) het loon en het dividend dat hij van zijn BV ontvangen heeft.
Een ZZP’er, eenmanszaak en vof hebben meestal recht op diverse fiscale aftrekposten, bijvoorbeeld: de zelfstandigenaftrek, startersaftrek, de MKB-winstvrijstelling en de FOR (de fiscale oudedagsreserve). Het belastbaar bedrag waarover u belasting moet betalen kan hierdoor flink lager worden!
Uw persoonlijke situatie heeft ook invloed op de aangifte zoals: fiscaal partnerschap, kinderen, eigen woning en vermogen. Deze belastingaangifte kan hierdoor complex worden. U kunt dit dan uiteraard uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam Oud-West.

Aangifte loonheffing

Als u personeel in dienst heeft dan moet u een salarisadministratie (laten) bijhouden en periodiek aangifte loonheffing doen. Dit geldt zowel voor een eenmanszaak, vof als BV. Een ZZP’er hoeft dit niet te doen, een ZZP’er heeft namelijk geen personeel in dienst. Een DGA van een BV moet over het algemeen ook loon uit de BV opnemen. U kunt de loonadministratie en de belastingaangifte loonheffing helemaal aan ons uitbesteden.

Aangifte vennootschapsbelasting

Alleen een BV (besloten vennootschap) moet deze belastingaangifte doen.
Bij de aangifte vennootschapsbelasting moet het resultaat en de balans van de BV worden aangegeven. Als de BV dividend heeft uitgekeerd, dan moet er ook aangifte dividendbelasting worden gedaan.
Bent u dus op zoek naar Belastingaangifte Amsterdam? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam Oud-West.