Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
t V N M S P A S R H S R R E

BELASTINGAANGIFTE

Belastingaangifte laten doen

Bent u ondernemer of ZZP’er en u wilt de belastingaangifte laten doen? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met de belastingaangifte van ondernemers en ZZP’ers.
Wij doen belastingaangifte voor ZZP’ers (zelfstandige zonder personeel), ondernemers met een eenmanszaak, vof (vennootschap onder firma) of BV (besloten vennootschap). U kunt dus ook uw belastingaangifte laten doen door Administratiekantoor Landzaat.

Belastingaangifte Amsterdam

Als ondernemer doet u misschien niet graag zelf uw belastingaangifte. En dat is begrijpelijk, want hiervoor is meestal gespecialiseerde kennis nodig. Wij letten bijvoorbeeld op de startersaftrek en zelfstandigenaftrek voor de inkomstenbelasting. Daarom kunt u beter uw belastingaangifte laten doen door Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid.
Heeft u als ondernemer sterk wisselende jaarinkomsten? Dan kijken wij ook naar middeling van inkomstenbelasting waardoor u misschien geld terug kunt krijgen. Heeft u een fiscaal partner? Dan berekenen wij de meest gunstige belastingaangifte voor u waardoor u zo min mogelijk belasting betaalt! Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Soorten belastingaangifte

U krijgt als ondernemer en ZZP’er te maken met een aantal verschillende belastingaangiften. Uw diensten en producten en uw ondernemingsvorm (eenmanszaak, vof of BV) bepalen welke belastingaangifte u precies moet doen.
Wij verzorgen de volgende belastingaangiften: omzetbelasting, loonheffing, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting.

Aangifte omzetbelasting (BTW)

De aard van uw product of dienst bepaalt of u aangifte omzetbelasting moet doen. Als deze echter vrijgesteld zijn van omzetbelasting, dan hoeft u geen aangifte te doen.
Veel ondernemers moeten echter wel aangifte omzetbelasting doen. De aangifte omzetbelasting is meestal per kwartaal.

Aangifte inkomstenbelasting

Als ondernemer moet u aangifte inkomstenbelasting doen. Een ZZP’er, eenmanszaak en vof moeten het resultaat en de balans aangeven en een DGA van een BV het dividend en loon dat hij van zijn BV ontvangen heeft.
Een ZZP’er, eenmanszaak en vof hebben meestal recht op diverse fiscale aftrekposten. Het bedrag waarover u belasting moet betalen kan hierdoor flink lager worden! Bijvoorbeeld: de zelfstandigenaftrek, de startersaftrek, de investeringsaftrek, de FOR (fiscale oudedagsreserve) en de MKB-winstvrijstelling.
Uw persoonlijke situatie heeft tevens invloed op de aangifte zoals: fiscaal partnerschap, kinderen, eigen woning en vermogen. De belastingaangifte kan daarom ook complex worden. U kunt deze belastingaangifte laten doen door Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid.