Da Costakade 209 sous
1053 XA Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
Rijksmuseum Amsterdam Rijksmuseum kunst boekhouder inkomstenbelasting Reclamezuil Amsterdam Reclame schinkel administratiekantoor belastingadviseur Eye Amsterdam noord	filmmuseum boekhouder omzetbelasting terras Amsterdam Westerpark zzp administratie horeca Vondelpark Amsterdam Vondelpark administratiekantoor belastingaangifte salarisadministratie Nijntje Amsterdam Museumplein jaarrekening zzp belastingaangifte Molen Amsterdam	oost brouwerij omzetbelasting loonheffing Station Amsterdam Centraal Station boekhouder belastingaangifte inkomstenbelasting Poort hallen Amsterdam Oud-West foodhallen administratiekantoor belastingadvies Arenaboulevard Amsterdam zuidoost ajax boekhouder zzp Schouwburg Amsterdam centrum leidseplein administratiekantoor belastingadviseur Rode brug Amsterdam	oost pythonbrug belastingaangifte salarisadministratie Huis Amsterdam	oud-west gedicht jaarrrekening belastingadvies Schipholbord Amsterdam Schiphol administratie omzetbelasting zzp

BELASTINGADVIES

Belastingadviseur Amsterdam

Bent u ondernemer of ZZP’er en bent u op zoek naar een belastingadviseur in Amsterdam? Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam Oud-West geeft al meer dan 15 jaar belastingadvies aan ondernemers en ZZP’ers. Onze klanten hebben een eenmanszaak, vof (vennootschap onder firma) of BV (besloten vennootschap). Ze komen ook uit verschillende branches zoals horeca, reclame, bouw en muziek. Wij hebben hierdoor veel ervaring met diverse fiscale vraagstukken.

Belastingadvies Amsterdam

Wij krijgen de meest uiteenlopende vragen van ondernemers en ZZP’ers. Deze vragen zijn meestal fiscaal van aard, maar het kunnen ook andere vragen zijn die bij ondernemers regelmatig voorkomen (op welke kosten kan ik besparen?).
De fiscale vragen hebben meestal betrekking op de omzetbelasting en de inkomstenbelasting (welke aftrekposten zijn er mogelijk). Of kan ik het beste een BV of een eenmanszaak starten?

Omzetbelasting

Misschien zoekt u een belastingadviseur voor vragen inzake de BTW en omzetbelasting. Het zaken doen met het buitenland geeft bijvoorbeeld veel vragen. Zo kunnen wij de aangifte ICP voor u doen (intracommunautaire prestaties) als u binnen de EU omzet heeft. U kunt ook te maken krijgen met de verleggingsregeling als u diensten of producten uit het buitenland inkoopt. Of u heeft een vraag over de kortingsregeling (de KOR) voor de omzetbelasting. Hiervoor kunt u tevens terecht bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam Oud-West.

Inkomstenbelasting

De fiscale regels voor de inkomstenbelasting veranderen elk jaar. Het is logisch dat u daarom regelmatig een belastingadviseur raadpleegt. Daarbij kan het niet alleen om zakelijke vraagstukken gaan (krijg ik een bijtelling voor mijn auto van de zaak?), maar ook om vragen over uw privésituatie (wanneer ben ik verplicht fiscaal partner?).
Opvallend is het aantal vragen dat wij krijgen over het tegelijk werken in loondienst en het werken als ondernemer. Let dan op dat u pas voor een aantal fiscale aftrekposten in aanmerking komt als u minimaal 1225 uur voor uw onderneming werkt. Start daarom niet aan het einde van het jaar een onderneming. Zoekt u dus naar belastingadviseur Amsterdam? Neem dan voor belastingadvies contact op met Administratiekantoor Landzaat uit Amsterdam Oud-West.

Voorbeelden van vragen

Als ondernemer uit de regio Amsterdam kunt u fiscale vragen hebben en bent u misschien op zoek naar een belastingadviseur. De fiscale regels veranderen ook regelmatig. Wellicht herkent u de volgende vragen:

Wanneer ben ik voor de belastingdienst ondernemer?
Wanneer heb ik recht op de zelfstandigenaftrek en startersaftrek?
Wanneer kan ik het beste mijn bedrijf starten?
Welk loon moet ik als DGA van mijn BV aanhouden?
Mag ik een deel van mijn woning als bedrijfskosten opvoeren?
Welke kosten mag ik van mijn privéauto opvoeren?
Welke verzekeringen moet ik als ondernemer afsluiten?
Wat moet ik doen als ik personeel in dienst neem?