Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
S R R E t V N M S P A S R H

AMSTELVEEN

Boekhouder Amstelveen

Bent u een ondernemer of ZZP’er uit Amstelveen en denk u erover de administratie uit te besteden aan een boekhouder? Administratiekantoor Landzaat heeft meer dan 20 jaar ervaring met de administratie van ZZP’ers en ondernemers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Onze belangrijkste diensten zijn het indienen van belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening. Onze klanten zijn ondernemers en bedrijven uit het MKB en ZZP’ers. Zij hebben een eenmanszaak, vof (vennootschap onder firma) of BV (besloten vennootschap) en komen uit diverse branches zoals zakelijke dienstverlening, bouw, horeca, reclame, film, zorg en onderwijs.

Administratiekantoor Amstelveen

Als ondernemer of ZZP’er uit Amstelveen doet u misschien niet graag zelf uw administratie en zoekt u daarom een administratiekantoor. En dat is begrijpelijk, want u kunt uw tijd en energie wellicht beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf of beroep.
Bovendien is er meestal gespecialiseerde kennis nodig voor het opstellen van een jaarrekening en een belastingaangifte. U kunt uw administratie daarom beter uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat!

Diensten

Voor ondernemers en ZZP’ers uit Amstelveen stellen wij de jaarrekening samen en verzorgen we de aangifte omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting. Heeft u personeel in dienst of bent u DGA (directeur-grootaandeelhouder van een BV)? Dan kunt u ook de salarisadministratie en aangifte loonheffing aan ons uitbesteden. Voor BV’s verzorgen we verder de aangifte vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Zoekt u dus naar Boekhouder Amstelveen? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat.

Administratiekantoor Landzaat

Administratiekantoor Landzaat is gelegen aan de Aalsmeerweg 79 op de hoek met de Sassenheimstraat. Ons kantoor in Amsterdam-Zuid is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein, bedrijventerrein de Schinkel en afslag S107 van de A10. Boekhouder Amstelveen: route
Bent u niet in de gelegenheid om vanuit Amstelveen uw administratie op te sturen of langs te brengen? Dan komen wij het gewoon bij u ophalen! Wij zijn namelijk elke dag in Amstelveen.

Amstelveen

De wijken van Amstelveen: Stadshart, Elsrijk, Randwijck, Kostverloren, Keizer Karelpark, Uilenstede, Kronenburg, Patrimonium, Middenhoven, Groenelaan, Bankras, Oude Dorp, Westwijk, Bovenkerk, Waardhuizen, Binnenhof, Amsterdamse Bos, Kostverlorenhof, Winkelcentrum Groenhof, De Poel, van der Hooplaan, Amsterdamseweg, Beneluxbaan, Keizer Karel,  Bedrijventerrein Legmeer, Uilenstede. De omliggende steden en dorpen van Amstelveen: Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, De Kwakel, Schiphol, Rijsenhout, Nes aan de Amstel, Kudelstaart, Vinkeveen, Mijdrecht.