Da Costakade 209 sous
1053 XA Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
Nijntje Amsterdam Museumplein jaarrekening zzp belastingaangifte Molen Amsterdam	oost brouwerij omzetbelasting loonheffing Station Amsterdam Centraal Station boekhouder belastingaangifte inkomstenbelasting Poort hallen Amsterdam Oud-West foodhallen administratiekantoor belastingadvies Arenaboulevard Amsterdam zuidoost ajax boekhouder zzp Schouwburg Amsterdam centrum leidseplein administratiekantoor belastingadviseur Rode brug Amsterdam	oost pythonbrug belastingaangifte salarisadministratie Huis Amsterdam	oud-west gedicht jaarrrekening belastingadvies Schipholbord Amsterdam Schiphol administratie omzetbelasting zzp Rijksmuseum Amsterdam Rijksmuseum kunst boekhouder inkomstenbelasting Reclamezuil Amsterdam Reclame schinkel administratiekantoor belastingadviseur Eye Amsterdam noord	filmmuseum boekhouder omzetbelasting terras Amsterdam Westerpark zzp administratie horeca Vondelpark Amsterdam Vondelpark administratiekantoor belastingaangifte salarisadministratie

HOME

Boekhouder Amsterdam

Bent u ondernemer en wilt u de administratie uitbesteden aan een boekhouder? Dat kan bij Administratiekantoor Landzaat! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met de administratie van ondernemers en ZZP’ers.
Als ondernemer uit de regio Amsterdam bent u uiteraard veel tijd en energie kwijt aan de dagelijkse uitoefening van uw bedrijf of beroep. Het bijhouden van de administratie is dan misschien lastig voor u. Het is dan begrijpelijk dat u hiervoor een boekhouder Amsterdam zoekt. Ook is gespecialiseerde kennis nodig voor het opstellen en indienen van een belastingaangifte. U kunt daarom de zakelijke administratie uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam.

Administratie

Meestal verwerkt een boekhouder de administratie om de jaarrekening en de aangifte omzetbelasting samen te stellen. Als u een eenmanszaak of een vof (vennootschap onder firma) heeft, of als u ZZP’er bent, dan wordt de informatie uit de jaarrekening gebruikt voor de aangifte inkomstenbelasting.
Als u een BV (besloten vennootschap) heeft, dan wordt de jaarrekening gebruikt voor de aangifte vennootschapsbelasting. Heeft u personeel in dienst of bent u directeur-grootaandeelhouder (DGA) van een BV? Dan kunt u de salarisadministratie ook aan Administratiekantoor Landzaat uitbesteden.

Belastingaangifte

Als ondernemer zoekt u uiteraard een boekhouder Amsterdam die goed op de hoogte is van de fiscale voordelen voor ondernemers. Administratiekantoor Landzaat let ook bijvoorbeeld op de kortingsregeling voor de omzetbelasting en op de startersaftrek en zelfstandigenaftrek voor de inkomstenbelasting.
Heeft u als ondernemer wisselende jaarinkomsten? Dan kijken wij naar middeling van inkomstenbelasting waardoor u misschien geld terug kunt krijgen. Heeft u een fiscaal partner? Dan berekenen wij de optimale belastingaangifte voor u waardoor u zo min mogelijk belasting betaalt!

Locatie boekhouder Amsterdam

Administratiekantoor Landzaat is gevestigd in Amsterdam Oud-West. Ons kantoor ligt aan de Da Costakade, vlakbij de Kinkerstraat, de Nassaukade en de Bilderdijkstraat. Wij zijn centraal gelegen in Amsterdam en zijn dus voor veel klanten goed bereikbaar. Boekhouder Amsterdam: Route

Klanten

Onze klanten zijn ondernemers en bedrijven uit het MKB, ZZP’ers en freelancers met een eenmanszaak, vof of BV. Zij zijn voornamelijk gevestigd in de regio Amsterdam en komen uit verschillende branches zoals reclame, vormgeving, kunst, muziek, bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, onderwijs, zorg en detailhandel.