Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
H S R R E t V N M S P A S R

TARIEVEN

Tarieven Boekhouder Amsterdam

Bent u ondernemer of ZZP’er en wilt u de boekhouding uitbesteden? Bent u daarom op zoek naar de tarieven van een boekhouder? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid! U weet dan gelijk de kosten van een boekhouder.
U zult natuurlijk uw eigen wensen hebben omtrent het uitbesteden van uw boekhouding. Zo kunt u de aangiften omzetbelasting zelf doen, maar het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening uitbesteden. Ook uw persoonlijke situatie is belangrijk. Op basis van onze tarieven en uw wensen stellen wij een offerte op maat voor u op. Vraag hier een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat: Offerte

Tarieven per uur

Op basis van de volgende tarieven bepaalt Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam de kosten voor uw boekhouding (uurtarief exclusief BTW):
€ 50 verwerken administratie
€ 50 aangifte omzetbelasting
€ 75 samenstellen jaarrekening
€ 75 aangifte inkomstenbelasting
€ 75 salarisadministratie
€ 75 aangifte vennootschapsbelasting

Kosten boekhouder

U wilt de kosten van een boekhouder natuurlijk zo laag mogelijk houden. Daarom kunt u het beste uw boekhouding efficiënt organiseren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat uw boekhouding volledig is en sla ook alle digitale documenten op of print ze uit. Ook kunt u ervoor kiezen de aangiften omzetbelasting zelf te doen en de inkomstenbelasting en de jaarrekening uit te besteden. Een boekhouder verwerkt in dat geval in één keer uw hele administratie. Hierdoor blijven uw kosten lager.
Zoekt u dus naar Tarieven Boekhouder Amsterdam? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam.

Aanleveren boekhouding

De offertes en tarieven van Administratiekantoor Landzaat zijn gebaseerd op een efficiënte wijze van aanlevering van uw boekhouding. Lever bij voorkeur uw administratie aan in de volgende 4 delen:
1) betaalde en onbetaalde verkoopfacturen of omzetuitdraai uit uw kassa;
2) bankafschriften met daarachter de inkoopfacturen en bonnen die erop betaald zijn;
3) inkoopfacturen en bonnen die via een privébankrekening of die contant betaald zijn;
4) inkoopfacturen die nog betaald moeten worden.