Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
Schipholbord Amsterdam Schiphol administratie omzetbelasting zzp Rijksmuseum Amsterdam Rijksmuseum kunst boekhouder inkomstenbelasting Reclamezuil Amsterdam Reclame schinkel administratiekantoor belastingadviseur Eye Amsterdam noord	filmmuseum boekhouder omzetbelasting terras Amsterdam Westerpark zzp administratie horeca Vondelpark Amsterdam Vondelpark administratiekantoor belastingaangifte salarisadministratie Nijntje Amsterdam Museumplein jaarrekening zzp belastingaangifte Molen Amsterdam	oost brouwerij omzetbelasting loonheffing Station Amsterdam Centraal Station boekhouder belastingaangifte inkomstenbelasting Poort hallen Amsterdam Oud-West foodhallen administratiekantoor belastingadvies Arenaboulevard Amsterdam zuidoost ajax boekhouder zzp Schouwburg Amsterdam centrum leidseplein administratiekantoor belastingadviseur Rode brug Amsterdam	oost pythonbrug belastingaangifte salarisadministratie Huis Amsterdam	oud-west gedicht jaarrrekening belastingadvies

ZZP

Boekhouder ZZP Amsterdam

Bent u ZZP’er (zelfstandige zonder personeel) en wilt u de administratie uitbesteden aan een boekhouder of administratiekantoor in Amsterdam? Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam Oud-West heeft meer dan 15 jaar ervaring met de administratie van ZZP’ers. U kunt dus gerust uw ZZP-administratie aan ons uitbesteden!
Onze diensten voor ZZP’ers zijn o.a. het samenstellen en indienen van de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting. Ook stellen wij de winst- en verliesrekening en de balans op (een hele jaarrekening is niet verplicht voor een ZZP’er). Resultaat en balans moeten namelijk worden ingevuld bij de aangifte inkomstenbelasting. Als u een hypotheek of lening wilt afsluiten, dan is een jaarrekening wel noodzakelijk.

ZZP Administratie Amsterdam

Bent u ZZP’er (zelfstandige zonder personeel) en wilt u de administratie uitbesteden aan een boekhouder of administratiekantoor in Amsterdam? Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid heeft meer dan 20 jaar ervaring met de administratie van ZZP’ers. U kunt dus gerust uw ZZP-administratie aan ons uitbesteden!
Onze diensten voor ZZP’ers zijn o.a. het samenstellen en indienen van de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting. Ook stellen wij de winst- en verliesrekening en de balans op (een hele jaarrekening is niet verplicht voor een ZZP’er). Resultaat en balans moeten namelijk worden ingevuld bij de aangifte inkomstenbelasting. Als u een hypotheek of lening wilt afsluiten, dan is een jaarrekening wel noodzakelijk.

Administratie ZZP Amsterdam

Als ZZP’er zoekt u misschien een boekhouder in Amsterdam omdat u niet graag zelf uw administratie wilt of kunt doen. U kunt uw tijd en energie uiteraard beter besteden aan de dagelijkse uitoefening van uw beroep. Ook is kennis nodig voor het opstellen van een belastingaangifte. U kunt dan beter uw ZZP-administratie uitbesteden aan Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid.

ZZP Voordelen

In vergelijking met het werken in dienstverband heeft u als ZZP’er een paar voordelen. U heeft meer vrijheid en u kiest bijvoorbeeld zelf uw producten, diensten, werktijden, prijzen en klanten. U heeft ook recht op een aantal fiscale aftrekposten, waardoor u minder belasting hoeft te betalen. Als u meer dan 1225 uur per jaar voor uzelf werkt, dan heeft u namelijk recht op de zelfstandigenaftrek. Maar let op: start uw activiteiten niet aan het einde van een jaar, want dan haalt u deze 1225 uur niet!
Ook heeft u recht op 3 jaar startersaftrek als u aan deze eis van 1225 uur voldoet. En u heeft altijd recht op de MKB-winstvrijstelling. Een ZZP’er heeft dus veel fiscale aftrekposten.

ZZP Nadelen

U heeft als ZZP’er niet altijd regelmatige inkomsten zoals een werknemer in loondienst. Naast de normale uitoefening van uw beroep moet u ook een aantal zaken zelf regelen. U bouwt bijvoorbeeld niet vanzelf pensioen op en als u arbeidsongeschikt of ziek bent, heeft u geen inkomen. U kunt zich hiervoor apart verzekeren, maar daar zijn wel kosten aan verbonden.
Om de aftrekposten zoals de zelfstandigenaftrek te mogen toepassen, moet u kunnen aantonen dat u een ondernemer bent. Hiervoor moet u deelnemen aan het economisch verkeer en er moet voor u sprake zijn van een bron van inkomen. De volgende punten zijn een indicatie dat u een ondernemer bent: u heeft meerdere klanten, u houdt een administratie bij, u loopt ondernemersrisico wanneer uw klanten niet betalen, u maakt reclame en u investeert regelmatig.
U moet tevens voldoende geld reserveren om de omzetbelasting en de inkomstenbelasting te betalen. Dit kan in de praktijk lastig zijn. Hiervoor kunt u wel voorlopige aanslag inkomstenbelasting aanvragen (maar voor de omzetbelasting kan dit niet). U moet ook een ZZP-administratie bijhouden en jaarlijks een balans en een winst- en verliesrekening (laten) opstellen. Dit kunt u allemaal aan Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid uitbesteden, de boekhouder ZZP Amsterdam.

ZZP Diensten

Als boekhouder ZZP Amsterdam kunnen wij uw hele ZZP-administratie verzorgen, zoals de aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting. En wij kunnen de balans en winst- en verliesrekening voor u maken. Hiervoor hanteren wij gunstige ZZP boekhouder tarieven.
Een ZZP’er kan wisselende jaarinkomsten hebben. Wij kijken daarom altijd naar middeling van inkomstenbelasting waardoor u misschien geld terug kunt krijgen. En heeft u wellicht een fiscaal partner? Dan berekenen wij de optimale belastingaangifte voor u waardoor u zo min mogelijk belasting betaalt!
Zoekt u dus een Boekhouder ZZP Amsterdam? Vraag dan eens een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid.