Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
t V N M S P A S R H S R R E

ZZP TARIEF

ZZP Boekhouder Tarief

Bent u ZZP’er en op zoek naar het tarief van een boekhouder? Vraag dan een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam! U weet dan gelijk de kosten voor uw administratie.
Wij maken altijd een offerte op maat. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke wensen en persoonlijke situatie. Elke persoonlijke situatie en boekhouding is namelijk weer anders. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zelf de aangiften omzetbelasting te doen en de aangifte inkomstenbelasting uit te besteden. Daarom maakt Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam altijd een offerte op maat: Offerte

ZZP Kosten Boekhouder

Als ZZP’er in Amsterdam wilt u de kosten voor een boekhouder uiteraard zo laag mogelijk houden. Dit kunt u doen door uw administratie goed bij te houden. Ook hoeft u niet alles uit te besteden. Het belangrijkste is dat u de administratie goed organiseert voor uw boekhouder. Zorg er voor dat alle bankafschriften, facturen en bonnen compleet zijn. Sla bankafschriften en facturen op of print ze uit. Zo blijven de kosten voor een boekhouder zo laag mogelijk.

Hoogte ZZP Tarief

Voor een ZZP’er hanteren wij 2 tarieven (exclusief BTW). Dat is € 50,- per uur voor het verwerken van de administratie en voor het indienen van de aangifte omzetbelasting. En € 75,- per uur voor de inkomstenbelasting en het samenstellen van de balans en verlies- en winstrekening. Op basis van deze tarieven bepalen wij de kosten en offerte voor uw boekhouding. U ontvangt bovendien pas een factuur van ons als wij ook daadwerkelijk iets voor u gedaan hebben. Geen maandelijkse betalingen dus!
Bent u dus op zoek naar ZZP Boekhouder Tarief? Vraag dan een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam.

Aanleveren administratie

Om uw kosten zo laag mogelijk te houden kunt u de administratie in de volgende 4 delen aanleveren:
1) betaalde en onbetaalde verkoopfacturen;
2) bankafschriften met daarachter de inkoopfacturen en bonnen die erop betaald zijn;
3) inkoopfacturen en bonnen die via een privébankrekening of die contant betaald zijn;
4) inkoopfacturen die nog niet betaald zijn.